Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Domki Leśne

Adres obiektu Cieńkow 8a, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Olga
Dodano: 2016-05-11
Pobyt od: 2016-04-29 do 2016-05-03 IP: xx.175.1.10
 
 
    

Z całego serca polecam Domki Leśne! Piękna okolica, w domkach wszystko co potrzeba. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziękujemy za miły pobyt i gorąco pozdrawiamy!


 
 

Fobia
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-07 do 2014-07-20 IP: xx.176.213.57
 
 
    

Domki są wspaniałe! W spokojnym miejscu, z pięknym widokiem. Można jadać śniadania na tarasie słuchając śpiewu ptaków i beczenia baranków pasących się niedaleko. Polecam! Z pewnością przyjedziemy tam jeszcze raz! Jeśli do Wisły to tylko do Leśnych Domków!


 
isia
Dodano: 2007-11-08
 

Byłam tam 2 lata temu na 5 dni,w zimie:):) bylo swietnie,bylam akurat na domku nr 2:) jest na samej gorze bylo sie gdzie wspinac:D:D mila obsługa to malo powiedziane SWIETNA :) wszystkim goraco polecam:)


 
Łukasz
Dodano: 2007-09-17
 

Swietne miejsce na wypoczynek, cisza i spokój, piękne widoki, jest co zobaczyc. Miła obsługa. Polecam.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie